KÄÄPÄ Biotech on vuonna 2018 perustettu bioteknologia-alan startup-yritys, joka on erikoistunut sienitieteellisten sovellusten kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Muutamassa vuodessa yrityksemme on kasvanut merkittävästi, ja nykyisin palveluksessamme työskentelee 20 osaavaa ja kunnianhimoista eri alojen ammattilaista. Yrityskulttuurimme on vaativa ja palkitseva, ajoittain nopeatempoinen ja toisinaan rento, tutkimusorientoitunut, avoin, osallistava ja innovatiivinen. Odotamme paljon henkilöiltä, jotka liittyvät tiimiimme.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme Karjalohjalla sijaitsevaan toimipaikkamme assistenttia. Palkattava henkilö tulee toimimaan yhteistyössä yrityksemme business controllerin ja englanninkielisen toimitusjohtajan kanssa. Pääasiallisina työtehtävinä tulevat olemaan itsenäisen vastuun ottaminen talousrutiineista kuten laskutuksesta ja kuukauden vaihteen raportointien valmistelusta sekä monipuoliset vaihtuvat hallintoa tukevat toimistotehtävät aina tarpeen mukaan. Tarjoamme töitä aluksi 24 tuntia viikossa.

Pohjavaatimuksena työnteolle on ymmärrys talousalan perusasioista sekä tietotekniset valmiudet eri ohjelmien käyttöön. Tärkeintä on kuitenkin avoin ja asioita pelkäämätön asenne sekä halu oppia uutta. Opetamme työntekijälle kaiken tarvittavan ja työskentelyyn saa päivittäistä tukea. Tavoitteemme on löytää pitkäaikainen, sitoutunut työntekijä. Työ tapahtuu tiiviissä, positiivisessa työyhteisössä, joten toivomme hyviä yhteistyötaitoja sekä tiimihenkeä.

Odotamme hakijalta:
  • Jonkin verran kokemusta talousalalta tai alan koulutusta
  • Tarkkuutta rutiineissa, mutta myös halua kohdata erilaisia työtehtäviä ja uusia haasteita
  • Joustavuutta ja avoimuutta
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, työyhteisömme on kansainvälinen ja pääasiallinen työskentelykielemme on englanti
  • Kokemus ulkomaankaupasta lasketaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä
Tarjoamme:
  • Monipuolisen toimenkuvan kasvavassa yrityksessä
  • Mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä omassa työssään, mutta myös kehittää toimenkuvaa omien vahvuuksien mukaiseksi
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Työn kesto: 24 tuntia viikossa, toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuohjeet:

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen miia.harjuranta@kaapabiotech.com 25.5.2021 mennessä. Lähetäthän hakemuksen kuitenkin mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hakemuksen keli voi olla suomi tai englanti, lähetäthän CV:si kuitenkin englanninkielisenä.

Lisätietoja:

Miia Harjuranta-Kurtti, Business Controller +358 40 650 1078 miia.harjuranta@kaapabiotech.com www.kaapabiotech.com

KÄÄPÄ Biotech on bioteknologiayritys, joka tutkii ja kehittää innovatiivisia sienialan sovelluksia eri toimialoilla hyödynnettäväksi. Yritys on sitoutunut edistämään ihmisten ja ekosysteemien hyvinvointia.

KÄÄPÄ Biotechilla on kolme alaosastoa: KÄÄPÄ Forest, KÄÄPÄ Health ja Nordic Mushrooms. KÄÄPÄ Forest hallinnoi maailman suurinta pakurin viljelyverkostoa ja edistää metsien monikäyttöä. KÄÄPÄ Health hallinnoi yhtä Euroopan suurimmista sienten ulkokasvatustiloista ja valmistaa luomutuotettuja sieniuutteita. Nordic Mushrooms on Suomessa luomutuotettujen sieniuutteiden tukkumyyntisarja.