KÄÄPÄ Biotech on vuonna 2018 perustettu bioteknologia-alan startup-yritys, joka on erikoistunut sienitieteellisten sovellusten kehittämiseen ja kaupallistamiseen. Muutamassa vuodessa yrityksemme on kasvanut merkittävästi, ja nykyisin palveluksessamme työskentelee 20 osaavaa ja kunnianhimoista eri alojen ammattilaista. Yrityskulttuurimme on vaativa ja palkitseva, ajoittain nopeatempoinen ja toisinaan rento, tutkimusorientoitunut, avoin, osallistava ja innovatiivinen. Odotamme paljon henkilöiltä, jotka liittyvät tiimiimme.

Tehtävän kuvaus:

Etsimme kokopäiväistä työntekijää monipuolisiin tuotannon tehtäviin tehtaallemme Karjalohjalle. Tuotannossa on mahdollisuus oppia uutta ja päästä haastamaan itseään esimerkiksi erilaisten tuotantolaitteiden, sekä monipuolisten työvaiheiden parissa. Toivomme hakijalta teknistä osaamista ja eduksi katsomme koulutuksen tai aiemman työkokemuksen prosessien parissa. Tärkeintä on kuitenkin työtä pelkäämätön asenne ja halu oppia uutta!

Tavoitteemme on löytää pitkäaikainen, sitoutunut työntekijä. Työ tapahtuu tiiviissä, positiivisessa työyhteisössä, joten toivomme hyviä yhteistyötaitoja sekä tiimihenkeä.

Odotamme hakijalta:
  • Reipasta työotetta ja kiinnostusta oppia uutta
  • Motivaatiota rutiininomaiseen työhön
  • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
  • Eduksi katsomme teknisen osaamisen ja kokemuksen työskentelystä prosessilaitteiden parissa
Tarjoamme:
  • Kokopäivätyön mukavassa ja kehittyvässä työympäristössä ja -yhteisössä
  • Tilaisuuden päästä kehittymään ainutlaatuiseksi ammattilaiseksi sienien parissa
  • Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä
  • Työn kesto: kokopäiväinen työaika, toistaiseksi voimassa oleva sopimus
  • Palkkaus: sopimuksen mukaan
Hakuohjeet:

Lähetä CV ja hakemus sähköpostitse osoitteeseen ilse.aalto@kaapabiotech.com 30.4. mennessä. Lähetäthän hakemuksen kuitenkin mahdollisimman pian, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Lisätietoja:

Ilse Aalto, Production Manager
+358 45 344 2404
ilse.aalto@kaapabiotech.com
www.kaapabiotech.com

KÄÄPÄ Biotech on bioteknologiayritys, joka tutkii ja kehittää innovatiivisia sienialan sovelluksia eri toimialoilla hyödynnettäväksi. Yritys on sitoutunut edistämään ihmisten ja ekosysteemien hyvinvointia.

KÄÄPÄ Biotechilla on kolme alaosastoa: KÄÄPÄ Forest, KÄÄPÄ Health ja Nordic Mushrooms. KÄÄPÄ Forest hallinnoi maailman suurinta pakurin viljelyverkostoa ja edistää metsien monikäyttöä. KÄÄPÄ Health hallinnoi yhtä Euroopan suurimmista sienten ulkokasvatustiloista ja valmistaa luomutuotettuja sieniuutteita. Nordic Mushrooms on Suomessa luomutuotettujen sieniuutteiden tukkumyyntisarja.